Gratis indpakning & kort

Velkommen til SendEnGave.dk

SendEnGave.dk blev startet i starten af 2021 med idéen om at gøre det nemmere at bestille gaver. I dag findes der et hav af webshops der sælger alt fra A-Z, men ingen dedikeret til salg af gaver udover nogle udenlandske spillere på markedet. Derfor blev SendEnGave.dk oprettet for at forenkle indkøbsoplevelsen hos danskerne og med danske ansatte i kundeservicen sikrer vi en god service for vores kunder, samtidig med at vi har produkter tilpasset det danske marked.

Derfor kan du helt sikkert finde en gave her, der matcher dine krav! 

Vores Mission

At forenkle indkøbsoplevelsen af gaver købt på nettet. Salg af gaver til alle personer og alle anledninger, med mulighed for indpakning, kort med tekst og levering direkte til modtageren. Med vores 99 dages returret giver vi gavegiveren mulighed for at købe gaven hjem og dermed mulighed for selv at give gaven, eller bestille det direkte til gavemodtageren 

post05
gavepapir

Vores Vision

Vores vision er at blive Danmarks største gaveportal. Et bredt sortiment, så alle kan finde en gave og til priser alle kan være med på. Vi vil være webshoppen folk går til, når de mangler gaveidéer til den næste fødselsdag eller højtid.

På sigt ønsker vi at blive Europas førende gaveportal og dermed kunne tilbyde gaveforsendelser i hele Europa. I en mere og mere globaliseret verden med familier, venner og bekendte i alle kroge af verden, vil vi være de førende til at kunne levere gaver til udlandet.

Se alle vores Gaveidéer her

Vi har samlet de bedste gaver, mangler du inspiration?

Hurtig levering 1-2 hverdage

Indpakning & Personligt kort

Klistermærke åbningsdato

99 dages fuld returret

Billig fragt & Gratis fra 499 kr

Kundeservice

Skriv til os på info@sendengave.dk

Eller ring på 93 86 09 52 mellem 10-16 alle hverdage

Vi kan også kontaktes på Facebook

Se også vores ofte stillede spørgsmål

Sociale medier

Synes godt om – Så ser du vores mange konkurrencer og tilbud

© 2021 SendEnGave.dk

Indkøbskurv

0
image/svg+xml

Ingen produkter i kurv.

Continue Shopping